Уроци по музика, чужди езици, български език, математика и подготвителни кандидатстудентски и гимназиални курсове

Езикови курсове

Английски и Немски език 

Скъпи родители, Арт Център Таралеж предлага курсове по Английски и Немски език за деца в група до 8 деца.

Нашите изключително позитивни и компетентни учители ще мотивират Вашите деца да учат с удоволствие. Това ще им помогне, не само да научат съответния език, но и ще повиши тяхната успеваемост в училище. Доброто настроение и приятната учебна среда са гарантирани.

  • Курсовете са разделени по възрастови групи с малък брой ученици.
  • Провеждат се 2 пъти седмично по 60 мин.
  • Учат се игри и песни свързани с езика и учебния процес.
  • Създава се траен интерес и любов към езика.
  • Спомагат за повишаване успеваемостта в училище, както и за добиването на допълнителни знания над нивото на учебната програма.
  • Ниски цени 40лв. месечно и близост до хората в квартала.

 

За ученици от 4 до 12 клас, както и за възрастни предлагаме индивидуални занимания по английски и немски език, с цел повишаване на текущия успех и подготовка за контролни работи в училище или просто придобиване на умения за комуникация. Вие сами избирате дните и часовете на уроците. При желание от страна на учениците, е възможно и дистанционно on-line обучение. Минималния брой часове, които трябва да посетите е 10.

Цената за учебен час е 20лв.

Индивидуални уроци по медицински немски език за медицински сестри и лекари, с цел подготовка за работа в чужбина. Високо квалифициран преподавател с 20 годишен стаж в чужбина, завършил германистика в Германия. При желание от страна на учениците, е възможно и дистанционно on-line обучение. Минималния брой часове, които трябва да посетите е 10.

Цената за учебен час е 25лв.